Over ZCC

Over ZCC 2019-04-26T12:23:03+00:00

The People That Make IT Work

ZCC-IT is een onafhankelijk flexibel IT bedrijf gevestigd in Arnhem. Wij voorzien u en onze cliënten van IT oplossingen. Wij focussen op het leveren van innovatieve oplossingen door het combineren van de beste technologieën van ontwikkelaar & fabrikanten en voegen waarde toe verkregen uit meer dan 30 jaar ervaring in de IT industrie. Met een sterk proactief team van medewerkers en dichte interactie, leveren wij IT producten, diensten en oplossingen welke aansluiten op uw strategie en wensen voor onderweg, in huis of in uw bedrijf.

“Innovatieve oplossingen creëren kansen voor uw succes.”

Bedrijfsgebouw

ZCC-IT is gevestigd in een boerderij in Arnhem-Noord naast Het Dorp. De boerderij is in 1975 verbouwd. Dat was de start van een
uniek bedrijf in Arnhem op een unieke locatie voor zijn cliënten. Het pand beschikt nu over kantoorruimtes, werkplekken en een grote showroom. Daarnaast kunnen wij hier optimaal de nieuwste technieken toepassen. Daardoor bent u er zeker van dat wij u de nieuwste technieken voor u hebben getest en u optimaal van dienst kunnen zijn. U bent uiteraard van harte welkom in ons bijzondere bedrijfsgebouw.