ZCC UPC Dealer PDF  | Print |  E-mail

UPC Privé

UPCZCC IT is UPC dealer voor Arhem en omgeving.

Om internet, interactieve digitale televisie en telefonie aan al haar klanten aan te kunnen bieden, moderniseert UPC de laatste delen van haar netwerk in Gelderland en Zuid-Holland tot een toekomstvaste breedband infrastructuur. Doordat UPC het netwerk van bovengenoemde gemeenten moderniseert, kunnen bijna 60.000 extra huishoudens in de eerste helft van 2011 profiteren van de innovatieve diensten van UPC.

U kunt in overleg met één van onze experts in de showroom, of bij u thuis overleggen over de beste oplossing bij u thuis. Meer informatie over mogelijke pakketten vindt u hier: http://www.upc.nl/

UPC business

 

 

ZCC IT levert met UPC Business internet-, televisie-, telefonie- en netwerkoplossingen aan de zakelijke markt in Nederland. ZCC IT vindt voor elke klant de beste oplossing om slimmer en effectiever te werken. Hiervoor hebben wij naast een hoogwaardig portfolio een netwerk van innovatieve partners tot onze beschikking. Door het combineren van verschillende diensten kunnen wij voor iedere klant de beste oplossing ontwikkelen én beheren.

UPC Business is eigenaar van een fijnmazig netwerk van meer dan 11.000 kilometer glasvezelkabel speciaal voor de zakelijke gebruiker. Via hun netwerk leveren wij een breed portfolio. Van zakelijk Fiber power voor de kleine ondernemer tot slimme VoIP-oplossingen voor organisaties met meerdere vestigingen. Van Collectieve Televisie voor hotels en woningcorporaties tot wholesalediensten voor wederverkopers. Ook is UPC Business al sinds 2003 koploper op het gebied van Voice over IP (VoIP).

De diensten van UPC Business hebben zich bewezen. Zo kiest 60% van de zorginstellingen voor UPC Business, waaronder alle academische ziekenhuizen. Dat betekent voor u dat u zeker kunt zijn van de kwaliteit die zij leveren. Ook in de sectoren handel en industrie, zakelijke dienstverlening en overheid zijn wij toonaangevend. ZCC IT levert deze diensten in de regio Arnhem en verder in geheel Gelderland. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over zakelijke producten van UPC vindt u hier: http://business.upc.nl/

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com