ZCC wireless PDF  | Print |  E-mail

Proxim Wireless

Waar een standaard oplossing tekort schiet.

In veel zakelijke situaties zal een standaard accesspoint niet voldoen. U kunt hierbij denken aan hotels, waar tegenwoordig klanten alleen nog maar komen als er een goede Wifi verbinding mogelijk is of op een terras van het caf√©. Ook hebben wij veel ervaring bij het aanleggen van draadloze netwerken voor scholen waar honderden gebruikers tegelijkertijd van het internet gebruik maken.

In andere gevallen kan het zo zijn dat er grote afstanden overbrugt moeten worden omdat kabels leggen geen optie is.

In elk van deze situatie kunnen wij bij ZCC-IT samen met onze partner Proxim een oplossing op maat voor u maken.  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met √©√©n van onze account managers.

Ervaring te over

Proxim Wireless is reeds sinds meer dan 20 jaar een globale pioneer in het ontwikkelen en leveren van schaalbare, breedband draadloze netwerksystemen voor bedrijven, overheden en operatoren.

Een volledig gamma draadloze oplossingen

Van Wi-Fi access point tot draadloze 100Mbps full duplex links, hun WLAN, Mesh, punt-tot-multipunt en punt-tot-punt producten hebben hun betrouwbaarheid en uitgebreide functionaliteit reeds in de praktijk bewezen. Proxim is teven een ‚ÄėPrincipal Member‚Äô van de WiMAX en WiFi fora en is ISO-9001 gecertificeerd.

Topkwaliteit Indoor WiFi

De ORiNOCO access points zijn steeds geroemd omwille van hin betrouwbaarheid, stabiliteit en hun grote bereik. Deze WiFi compliant in- en outdoor access points zijn stand-alone access points die centraal beheerd, gemonitord en geconfigureerd kunnen worden door middel van de optionele ProximVision appliance. De nieuwe AP-800 en AP-8000 brengen nu ook ‚Äėenterprise class‚Äô 802.11n ondersteuning. Deze access points blinken uit in bereik, snelheid en stabiliteit. De eerste tests tonen tot 170Mbps netto bandbreedte! De AP-8000 is het eerste AP dat een dubbele 802.11a, 11g of zelfs 11n ondersteuning biedt op √©√©n AP zonder meerkost! Meer zelfs, het is het eerste access point dat een volledige 3x3 11n operatie toestaat bij standaard 802.3af voeding. Dit elimineert de nood aan kostelijke 802.3at high power injectoren.

Onovertroffen prestaties worden gecombineerd met hoge beveiliging voor outdoor links

De Tsunami outdoor punt-tot-punt en punt-tot-multipunt productencataloog biedt half duplex MP.11 en MP.16 producten alsook de full duplex GX serie. De MP.11 is beschikbaar in zowel de 2.4GHz als de 5GHz band alsook in de 4.9GHz en 900MHz banden voor de VS. De MP.11 blinkt uit in betrouwbaarheid en eenvoud van installatie. De MP.16 is een 3.5GHz WiMAX gecertificeerde versie van de pre-WiMAX MP.11 producten en brengt een geheel nieuwe filosofie naar de WiMAX markt. De MP.16 stelt u in staat om binnen √©√©n enkele sector te starten met √©√©n enkele totale outdoor installatie dewelke dan kan uitgroeien tot een volledige zes-sector (360¬į) installatie tegen een prijs die ver beneden die van een normale WiMAX implementatie ligt.

De maatstaf bepalen

De laatste toevoeging aan de Proxim productportofolio bestaat uit de Tsunami 81xx-reeks. Deze toestellen bieden tot 300Mbps capaciteit en 200Mbps netta bandbreedte in de 5GHz band. Dit wordt zowel in punt-tot-punt als in punt-tot-mulitpunt opstellingen gerealiseerd en dit bij afstanden tot 15km!

Links

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com