Camerabeveiliging PDF  | Print |  E-mail

ZCC IT is Axis Authorized Partner en wij leveren alle modellen camera`s op gebied van IP. Door gebruik te maken van een digitaal signaal heeft u geen last van ruis of storing door apparaten in de omgeving.

De beelden worden digitaal getransporteerd vanaf de camera tot de eindbestemming. Dit kan een lokale computer zijn in het netwerk of een computer aan de andere kant van de wereld. De kwaliteit blijft hetzelfde.

Beelden worden doormiddel van het MJPEG, MPEG4 of H.264 protocol verstuurd naar de opname server. Deze kan de beelden doormiddel van de Axis camera station transporteren naar elke willekeurige cli√ęnt die voorzien is van de Axis software.

Zie hieronder een verschil tussen analoog en beelden op basis van IP:

Analoge camera

IP camera
** Deze beelden zijn van lage kwaliteit en verschillen ten opzichte van de werkelijke kwaliteit.

Onze camera`s kunnen tevens ook heel gemakkelijk in uw domotica systeem worden opgenomen. Om de beelden in en om uw huis met uw domotica apparatuur te bekijken.

Voor meer informatie neem contact op met één van de ZCC IT medewerkers op het telefoonnummer 026-3514764 of stuur een e-mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com