Partners PDF  | Print |  E-mail

Partners van ZCC-IT

ZCC-IT werkt met plezier samen met zijn partners. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van techniek op het gebied van IT. ij hebben gedegen kennis van producten, wet- en regelgeving rondom dit thema, calculatie en het persoonlijke contact met klanten. Onze partners zijn elk goed op hun gebied. In onze samenwerking vullen wij elkaar aan tot een compleet eindresultaat.

Frisse Energie
Een zonvolle investering
Frisse Energie is een professionele organisatie, geworteld vanuit de overtuiging dat energie duurzaam kan en zelf energie produceren een opkikker geeft. Geen last meer van stijgende energieprijzen, reductie van CO2 uitstoot en een investering die meer oplevert dan spaargeld.
Van advies tot installatie, wij regelen alles vakkundig en betrouwbaar.
Empowerment to you!

Website

Om internet, interactieve digitale televisie en telefonie aan al haar klanten aan te kunnen bieden, moderniseert UPC de laatste delen van haar netwerk in Gelderland en Zuid-Holland tot een toekomstvaste breedband infrastructuur. Doordat UPC het netwerk van bovengenoemde gemeenten moderniseert, kunnen bijna 60.000 extra huishoudens in de eerste helft van 2011 profiteren van de innovatieve diensten van UPC.

U kunt in overleg met één van onze experts in de showroom, of bij u thuis overleggen over de beste oplossing bij u thuis.

Website

In veel zakelijke situaties zal een standaard accesspoint niet voldoen. U kunt hierbij denken aan hotels, waar tegenwoordig klanten alleen nog maar komen als er een goede Wifi verbinding mogelijk is of op een terras van het caf√©. Ook hebben wij veel ervaring bij het aanleggen van draadloze netwerken voor scholen waar honderden gebruikers tegelijkertijd van het internet gebruik maken.

In andere gevallen kan het zo zijn dat er grote afstanden overbrugt moeten worden omdat kabels leggen geen optie is.

In elk van deze situatie kunnen wij bij ZCC-IT samen met onze partner Proxim een oplossing op maat voor u maken.  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met √©√©n van onze account managers.

Website

De video surveillance markt is aan het veranderen van oude analoge systemen naar netwerk video. Nieuwe technieken, applicaties en integratie mogelijkheden zijn de de drijvende kracht voor deze convergentie. Om succesvol te zijn in deze concurerende markt zijn uitstekende vaardigheden en expertise op IP gebaseerde video oplossingen nodig. ZCC-IT werkt samen met Axis communications, de nummer 1 in netwerk video kennis, om de concurrentie één stap voor te blijven.

Website

Al bijna 40 jaar is Van den Berg al thuis in elektrotechniek. En samen met inbraakbeveiliging, telecom en data bieden we een compleet pakket op het gebied van technische installaties in bedrijven, kantoren en woningen. We werken voor midden- en kleinbedrijf, stichtingen en particulieren.

Website

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com