Systeembeheer PDF  | Print |  E-mail

Automatisering begint altijd met een degelijk netwerk. Betrouwbare computers en randapparatuur, die op een goede manier met elkaar zijn gekoppeld. Het zijn voorwaarden die zorgen voor een goed en prettig werkende kantooromgeving.
ZCC IT levert diverse diensten op het gebied van netwerkbeheer en heeft altijd kennis van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen.

ZCC IT levert netwerkbeheer op maat geheel naar de behoeften en wensen van uw organisatie. Een kort overzicht van de mogelijkheden:
 

  • Bestaande netwerken

Op abonnementsbasis

Wij bieden diverse abonnementen waarbij wij op afstand of bij u op locatie uw netwerk monitoren, onderhouden en problemen oplossen. Hierbij is het ook mogelijk om op vaste tijden, bijvoorbeeld eens per week of per maand bij u langs te komen om support te geven en eventuele problemen op te lossen. Neem contact op voor een passende oplossing.
 

Op ad-hoc basis

U belt ons wanneer u support nodig heeft. Bijvoorbeeld als u problemen heeft of als er onderhoud zoals het installeren van updates uitgevoerd moet worden.
 

  • Nieuwe netwerken

Wij implementeren nieuwe netwerken geheel naar de behoefte en wensen van uw organisatie. Met server, zonder server of een "hosted server" (een server in een datacenter). Uiteraard is hierbij een betrouwbare back-up procedure en goede beveiliging voor ons een vanzelfsprekendheid.


Klik rechts in het menu voor meer informatie.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com